• Νέα Ιωνία Αττικής : Κι άλλη αποχώρηση με αιχμές από την διοίκηση Γκότση

    Άλλη μια ηχηρή απώλεια για τον δήμαρχο Νέας Ιωνίας Ηρακλή Γκότση η παραίτηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστου Αναμουρλόγλου, με την ταυτόχρονη ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη της Διοίκησης.  Ο κ. Αναμουρλόγλου ακολούθησε την πεπατημένη των προηγουμένων, καταγγέλλοντας τον δήμαρχο ότι έχει χάσει τον στόχο και τον έλεγχο σε αυτήν τη δεύτερη θητεία, του υπονοώντας ότι δεν θα έπρεπε να είχε αναθεωρήσει την αρχική του απόφαση να μην είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος.

    Ο κ. Γκότσης πέρασε στην αντεπίθεση με μια σκληρή ανακοίνωση-απάντηση, με τίτλο «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου», αλλά οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, καθώς η πόρτα δεν έκλεισε με την αποχώρηση του Αναμουρλόγλου και πολύ σύντομα αναμένεται να χάσει και την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

    Κάτι τέτοιο άλλωστε φάνηκε και στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή νέου προέδρου (εκλέχθηκε κατά πλειοψηφία η μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Κοινωνικής προστασίας Φιλίππα Αθυμαρίτου) όπου οι παράταξη κατέγραψε και νέες αδικαιολόγητες απουσίες!

    arrow