• Δήμο Κηφισιάς: Επίσημα πλέον υποψήφιος Δήμαρχος ο Νίκος Χιωτάκης

  Σε ανακοίνωση για την παρουσίαση του συνδυασμού του για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Νίκος Χιωτάκης επιβεβαίωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για τον Δήμο της Κηφισιάς. 

  Συγκεκριμένα, η δήλωση του κ. Χιωτάκη έχει ως εξής:

  Αναλαμβάνω την ευθύνη να ενώσω όλες τις δημιουργικές δυνάμεις των προαστίων μας, για να μην χαθούν άλλα τέσσερα χρόνια για το Δήμο της καρδιάς μας.

  Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους +πολίτες του Δήμου Κηφισιάς,

  έχοντας διδαχθεί πολλά, από τα λάθη και τις παραλείψεις μου στα χρόνια που άσκησα Διοίκηση στο ξεχωριστό μας Δήμο, αλλά και με περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες από την ευρωπαική αυτοδιοίκηση, σας ανακοινώνω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς στις εκλογές του Μαίου 2019.

  Το δύσκολο περιβάλλον που δημιουργεί στην αυτοδιοίκηση η εφαρμογή του νέου νόμου «Κλεισθένης», αλλά και η ανάγκη να γίνουν πράξη μια σειρά από έργα και παρεμβάσεις, η έλλειψη των οποίων κρατά τα προάστιά μας πίσω, μας επιβάλλει :

  να +εργαστούμε,

  να +εννοηθούμε,

  να +ενώσουμε τις δυνάμεις μας,

  για να πάμε την Εκάλη, τη Νέα Ερυθραία, την Κηφισιά, Μπροστά!

  Προσθέτω ένα μεγάλο  +  στην προσπάθειά που από σήμερα ξεκινάμε και αναλαμβάνω την ευθύνη να ενώσω τις δημιουργικές δυνάμεις των τριών ξεχωριστών προαστίων μας, για να μην χαθούν άλλα τέσσερα χρόνια για το Δήμο της καρδιάς μας.”

   

   

  Related Posts

  arrow