• Γιώργος Πατούλης: Στο Μαρούσι στηρίζουμε Θ. Αμπατζόγλου…

  Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης του Θ. Αμπατζόγλου στο Μαρούσι, μια υποψηφιότητα που στηρίζει πολιτικά και η ΝΔ, έστειλε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και εν ενεργεία δήμαρχος της πόλης Γ. Πατούλης, ο οποίος λίγο νωρίτερα είδε την σύζυγό του να ανακοινώνει την
  δική της υποψηφιότητα στο Μαρούσι! Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Γ. Πατούλης σημειώνει ότι τα τελευταία δώδεκα χρόνια έγινε στο Μαρούσι ένα σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον.
  Και συνέχισε: «Η υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007».

  Για να καταλήξει: «Για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή δήλωσα με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αμαρουσίου.Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στο Μαρούσι και στην Περιφέρεια Αττικής».

  Related Posts

  arrow