• Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής: 11 υποψήφιοι Δήμαρχοι με ρυθμιστή την ΑΕΚ

  Οι εκλογές του 2014 στον συνενωμένο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ήταν επεισοδιακές, καθώς και οι υποψήφιοι ήταν πολλοί, επτά τον αριθμό, αλλά και τα αποτελέσματα πραγματικό θρίλερ αν αναλογιστούμε ότι στον πρώτο γύρο οι τρεις πρώτες παρατάξεις είχαν αποτέλεσμα μέσα σε μισή ποσοστιαία μονάδα (από 17,76% έως 18,32%) και οι πέντε πρώτες μέσα σε πέντε ποσοστιαίες μονάδες… Τώρα το σκηνικό στήνεται ανανεωμένο σε αρκετά πρόσωπα αλλά με ακόμη περισσότερους υποψηφίους, που αυτήν τη στιγμή φτάνουν τους έντεκα!

  Βασιλόπουλος vΒούρος

  Ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος θα είναι και πάλι υποψήφιος αλλά εμφανίζεται ιδιαίτερα αποδυναμωμένος, καθώς έχει υποστεί μεγάλη φθορά από την κόντρα του με την ΠΑΕ ΑΕΚ για το θέμα του νέου γηπέδου της ομάδας, έχει χάσει μεγάλο μέρος από την παράταξή του ενώ και πολιτικά φαίνεται να τα έχει «σπάσει» τόσο με τον κεντρικό όσο και με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ. Αντίπαλον δέος φαντάζει αυτήν τη στιγμή ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Βούρος, όχι μόνο λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητάς του και της υποστήριξης του ΚΙΝΑΛ, αλλά και γιατί φαίνεται να έχει και την υποστήριξη της… ΑΕΚ και των οργανωμένων οπαδών της!

  Γρετζελιάς, Τομπούλογλου και οι υπόλοιποι…

  Στη μάχη ξαναμπαίνει ως επικεφαλής και ο παλιός κραταιός δήμαρχος Παντελής Γρετζελιάς ως ανεξάρτητος πλέον, καθώς το ΚΙΝΑΛ δεν το προτιμά, ενώ ένα μεγάλο κενό υπάρχει στην Κεντροδεξιά μετά την αποχώρηση του Λύσανδρου Γεωργαμλή… Αυτό το κενό φαίνεται να θέλει να καλύψει ο Χάρης Τομπούλογλου, αλλά τελικά είναι πιο πιθανό να είναι υποψήφιος ο αδερφός του, Γιάννης, με τη στήριξη της ΝΔ. Ρόλο στον χώρο της Κεντροαριστεράς μπορούν να παίξουν και ο Γιώργος Αράπογλου, που όμως δεν έχει ανακοινώσει ακόμη αν θα ξανακατέβει, ο Μιχάλης Κουτσάκης, δημοτικός σύμβουλος με την πρώην δήμαρχο Εφη Γαϊτανά-Αποστολάκη, που έχει καλές σχέσεις με το τοπικό ΚΙΝΑΛ, και ο Χρήστος Κοπελούσος, αντιπρόεδρος σήμερα του δημοτικού συμβουλίου. Ανεξάρτητες υποψηφιότητες έχουν ανακοινώσει οι Τάσος Κωνσταντινίδης και Μίμης Κωνσταντάτος καθώς και ο δημοσιογράφος Διαμαντής Σεϊτανίδης. Υποψήφια έχει ανακοινώσει και το «Πράσινο Κίνημα», την Αναστασία Κολιάκου, ενώ αναμένεται και ο υποψήφιος της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

   

  Related Posts

  arrow