• Δήμος Πατρέων: Εξηγήσεις για απευθείας αναθέσεις του Δημάρχου ζητά ο Νικολόπουλος…

  Όχι απλά υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων είναι ο τοπικός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, αλλά μπαίνει και δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα.

  Ο βουλευτής, καταφεύγει στον γνωστό του χώρο, τη Βουλή και την Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης και ζητά εξηγήσεις για τις απ΄ ευθείας αναθέσεις του Πολιτιστικού Οργανισμού. Συγκεκριμένα : «Ήδη, σάλος έχει ξεσπάσει στη Πάτρα μετά από τις αποκαλύψεις για τις αναρίθμητες απ’ ευθείας αναθέσεις του Πολιτιστικού Οργανισμού και μάλιστα προς μία συγκεκριμένη εταιρεία ηχητικών, χωρίς κανένα διαγωνισμό»!

  Όπως ισχυρίζεται ο Νίκος Νικολόπουλος έχει στα χέρια του και την σχετική καταγγελία του Προέδρου του Σωματείου Ηχητικών- Φωτιστών- Ηχοληπτών Νομών Αχαΐας και Ηλείας Ανδρέα Πάτση, σύμφωνα με την οποία έχει προκύψει σοβαρότατο θέμα για την διαχείριση του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, τόσο επί του νυν Προέδρου Τάκη Πετρόπουλου, όσο και του προκατόχου του Βασίλη Θωμόπουλου. Οι απ΄ ευθείας αναθέσεις, με την επιλογή μίας μόνο εταιρείας ηχητικών χωρίς διαγωνισμό, εγείρει ηθικό θέμα και προκαλεί αθέμιτο ανταγωνισμό, σύμφωνα με τον κ. Πάτση.

  Υπενθυμίζεται, πάντως, πως η Δημοτική Αρχή Πελετίδη δεν έχει ακόμα παρουσιάσει τον οικονομικό απολογισμό του Διεθνούς Φεστιβάλ για τα έτη 2016 και 2017!

   

  arrow