• ΕΥΔΑΠ: πώς ελέγχουμε τυχόν διαρροές στο ακίνητό μας

  Η ΕΥΔΑΠ με καμπάνια της στα social media προτρέπει τους πελάτες της να ελέγχουν οι ίδιοι την ύπαρξη διαρροής στο ακίνητό τους.

  Τώρα μπορείτε να ελέγχετε μόνοι σας εύκολα και γρήγορα την ύπαρξη διαρροής στο υδρευόμενο ακίνητό σας, χρησιμοποιώντας τις ενδείξεις του υδρομετρητή αλλά και την εικόνα της υδραυλικής εγκατάστασης μέσα στο φρεάτιο. Σε αυτό το σύντομο βίντεο, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε επιπλέον σε ποια περίπτωση είναι αρμόδια η ΕΥΔΑΠ για να την εντοπίσει και να την επισκευάσει και τέλος σε ποια περίπτωση ο εντοπισμός και η επισκευή της είναι ευθύνη του πελάτη.

  Μέσα από τη νέα κατηγορία βίντεο της ΕΥΔΑΠ “Μάθετε πως…” έχετε την ευκαιρία να βλέπετε και να μαθαίνετε σύντομα και εύκολαπρακτικές και χρήσιμες πληροφορίες για καθημερινά θέματα που αφορούν το υδρευόμενο ακίνητό σας.

  Μάθετε πως… Να ελέγχετε ύπαρξη πιθανής διαρροής στο σπίτι σας!

  Τώρα μπορείτε να ελέγχετε μόνοι σας εύκολα και γρήγορα την ύπαρξη διαρροής στο υδρευόμενο ακίνητό σας, χρησιμοποιώντας τις #ενδείξεις του #υδρομετρητή αλλά και την εικόνα της υδραυλικής εγκατάστασης μέσα στο #φρεάτιο. Σε αυτό το σύντομο βίντεο, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε επιπλέον σε ποια περίπτωση είναι #αρμόδια η ΕΥΔΑΠ για να την εντοπίσει και να την επισκευάσει και τέλος σε ποια περίπτωση ο εντοπισμός και η επισκευή της είναι #ευθύνη του #πελάτη. •Μέσα από τη #νέα #κατηγορία #βίντεο της ΕΥΔΑΠ "Μάθετε πως…" έχετε την ευκαιρία να βλέπετε και να μαθαίνετε #σύντομα και #εύκολα, #πρακτικές και #χρήσιμες #πληροφορίες για #καθημερινά #θέματα που αφορούν το υδρευόμενο ακίνητό σας.#ΈλεγχοςΠιθανήςΔιαρροής#Νερό #NERO#ΕΥΔΑΠ #EYDAPVideo | Γιώργος ΜπάρμπαςSpeakage/Voice-Over | Ηλίας ΑδάμοςΣυντονισμός | Μαρία Απέργη – Project Manager Επικοινωνίας & Εταιρικών Σχέσεων ΕΥΔΑΠ

  Posted by ΕΥΔΑΠ on Wednesday, 27 February 2019

   

  arrow