• Ιόνια Νησιά: Η «Νικογεωργιάδα»προκαλεί «Γαλάζιο» εμφύλιο

  Ο γαλάζιος αντάρτης και πρώην περιφερειάρχης και βουλευτής, Σπύρος Σπύρου, συνεχίζει να ισχυρίζεται, πως ο καταδικαστείς πρωτοδικώς για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης ήταν άτυπος σύμβουλος του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη και ήταν η αιτία για την οποία ο νυν υποψήφιος περιφερειάρχης δεν έλαβε τη στήριξη του κόμματός του για τις εκλογές του Μαίου.

  Ο πρώην βουλευτής , επιβεβαίωσε ότι ο Νίκος Γεωργιάδης, μέχρι και πολύ πρόσφατα, έπαιζε ενεργό πολιτικό ρόλο, συμβουλεύοντας ατύπως τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ακόμα και για τις υποψηφιότητες του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές κι ότι παρενέβη στο θέμα της υποψηφιότητάς του ατύπως.

  Οξεία ήταν η αντίδραση της Ρόδης  Κράτσα : «Ο κ. Σπύρου, ο ανύπαρκτος ως βουλευτής και ως περιφερειάρχης, ένας από τους υπεύθυνους για την σημερινή κατάσταση της Κέρκυρας και των άλλων νησιών του Ιονίου, ο αχάριστος «αντάρτης» που στράφηκε κατά του Κόμματος που τον ανέδειξε και τον τίμησε, επιδεικνύει τελευταία απύθμενο θράσος και αυθάδεια. Τα ψεύδη του δεν έχουν όρια. ζητά με ανέντιμους τρόπους τη ψήφο του λαού του Ιονίου, σπιλώνοντας με κάθε τρόπο την υποψηφιότητά μου».

  Related Posts

  arrow

  Δήμος Βάρης/Βούλας/Βουλιαγμένης - Απόψεις δημοτών