• Άργος: σεξ και χρήμα… ταλανίζουν τη δημοτική αρχή

  Μετά τη σύλληψη δημοτικής υπαλλήλου στο Αργος  για δωροληψία και εκβίαση, προκύπτουν νέα στοιχεία, τα οποία φέρουν “άρωμα” ερωτικής αντιζηλίας μεταξύ των εμπλεκομένων…

  Πρόκειται για την Δέσποινα Δαμασκηνού, δημοτική σύμβουλο και Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Άργους-Μυκηνών. Η συγκεκριμένη υπόθεση προέκυψε μετά από καταγγελία νεαρού τεχνίτη, ο οποίος είχε κατασκευάσει στέγαστρο σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, αλλά δεν είχε πληρωθεί.

  Όταν απευθύνθηκε στην κυρία Δαμασκηνού, ισχυρίζεται ότι τον κάλεσε να δώσει πρώτα ένα «φακελάκι» 2.000 ευρώ στον δήμο, για να διεκπεραιωθεί η πληρωμή του.
  Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο τον καταγγέλλοντα, απευθύνθηκε στον ίδιο δήμαρχο για να ξεκαθαρίσει την κατάστασ, αλλά έλαβε την ίδια απάντηση.

  Στη συνέχεια ο τεχνίτης ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία και έκλεισε ραντεβού με την δημοτική σύμβουλο στις 6 Μαρτίου, δίνοντάς της 2.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Αμέσως μετά την παραλαβή των χρημάτων, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την κυρία Δαμασκηνού, ενώ ο δήμαρχος τελικά δε συνελήφθη καθώς παρήλθε το αυτόφωρο.

  «Είναι πρώην μου, θέλει να με εκδικηθεί» απαντά η κ. Δαμασκηνού!

  Από την πλευρά της, η κυρία Δαμασκηνού τοποθετήθηκε δημοσίως σε ανακοίνωσή της, λέγοντας πως ο εν λόγω άνδρας είναι πρώην της, με τον οποίο συζούσε κιόλας για ένα διάστημα.
  Μάλιστα η ίδια επιμένει ότι η όλη υπόθεση αποτελεί πλεκτάνη, καθώς ο καταγγέλων θέλει να την εκδικηθεί.

  Αναφορικά με τα χρήματα τα οποία παρέλαβε, η κυρία Δαμασκηνού ισχυρίζεται πως πρόκειται για χρήματα που ο ίδιος της χρωστούσε από τότε που ήταν ζευγάρι.

  Η επίσημη ανακοίνωση της κ. Δαμασκηνού έχει ως εξής:

  «Επειδή δεν έχω μάθει να κρύβομαι θα ήθελα να ενημερώσω τις φίλες και τους φίλους μου, ότι από χθες βιώνω ένα Γολγοθά, με υπαίτιο έναν άνθρωπο με τον οποίο κατά το πρόσφατο παρελθόν διατηρούσα σχέση και τον είχα βάλει στο σπίτι μου.

  Ο άνθρωπος αυτός , με εκδικητικό μίσος, προσπάθησε να δώσει άλλη διάσταση σε μια μεταξύ μας, από το παρελθόν, οικονομική διαφορά. Η πλεκτάνη που προσπάθησε να μου στήσει, βοηθούμενος πιστεύω και από τρίτους, που με βεβαιότητα θα αποκαλυφθούν σύντομα, είμαι σίγουρη ότι θα καταρρεύσει ενώπιον των Δικαστηρίων.

  Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη στην οποία θα οδηγηθούν όσοι προσπάθησαν να κατασκευάσουν αυτή την υπόθεση. Και να θυμίσω μια παροιμία “όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα…”».

  Η δικηγόρος της κ. Δαμασκηνού επίσης προέβη σε σχετικές δηλώσεις:
  «Η πελάτισσα μου ισχυρίζεται πως πρόκειται για μια καθαρά προσωπική διαφορά με άτομο με το οποίο διατηρούσε στενή σχέση επί σειρά ετών».

  H υπόθεση πήρε αναβολή από το δικαστήριο Ναυπλίου για την Πέμπτη 14 Μαρτίου.

  arrow