• Ρ. Δούρου: καμιά ανοχή στην ανομία

  Σε προσωρινή διακοπή της λειτουργίας της Διεύθυνσης Μεταφορών Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών προχώρησε η Περιφερειάρχης Αττικής, μετά από μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας που ξεκίνησε σήμερα το πρωί.

  Με εντολή της Ρένας Δούρου η συγκεκριμένη υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των Αστυνομικών Αρχών.

   Η υπόθεση αφορά στην παράνομη έκδοση αδειών οδήγησης. Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια περίπτωση είχε εντοπιστεί πρόσφατα στην αντίστοιχη υπηρεσία Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και Νήσων και είχε ενημερωθεί άμεσα η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

  Οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται για όσες ημέρες χρειαστεί από τις άλλες Υπηρεσίες Μεταφορών της Περιφέρειας.

  Όπως τονίζεται η Περιφερειακή Αρχή αναμένει τα επίσημα αποτελέσματα της έρευνας της Αστυνομίας προκειμένου να προχωρήσει άμεσα στις περαιτέρω ενέργειές της, ενώ δηλώνει σταθερά προσηλωμένη εδώ και 4,5 χρόνια στην πάταξη της διαφθοράς και της αδιαφάνειας, και σημειώνει πως θα συνεχίσει να επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδους φαινόμενα σε βάρος των πολιτών και του δημοσίου συμφέροντος.

  Η υπόθεση αυτή αποκαλύφθηκε, ύστερα από μεθοδικές έρευνες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων που ξεκίνησαν εδώ και περίπου ένα χρόνο, ενώ μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί εννέα άτομα, εκ των οποίων επτά υπάλληλα και δύο ιδιώτες από σχολές οδηγών.

  H δήλωση της Ρ. Δούρου για το θέμα έχει ως εξής: ”

  “Καμία ανοχή στη διαφθορά. Καμία ανοχή στη διαπλοκή. Οποιασδήποτε κλίμακας. «Κλειστόν μέχρι νεωτέρας» ώστε η Αστυνομία να κάνει το έργο της. Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοια περίπτωση είχε εντοπιστεί πρόσφατα στην αντίστοιχη υπηρεσία Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και Νήσων και αμέσως ενημερώσαμε την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή”.

  Related Posts

  arrow