• Παναθηναϊκός: Φεύγει ο Κουλιμπαλί – κρίσιμες συζητήσεις με Κουρμπέλη

  Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Ουσμάν Κουλιμπαλί από τον Παναθηναϊκό καθώς το συμβόλαιό του λήγει σε λίγες ημέρες και δεν θα ανανεωθεί. Ο λόγος είναι πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην πλευρά του αμυντικού από το Μάλι και τον Νίκο Νταμπίζα δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

  Μάλιστα, ο ίδιος ο Κουλιμπαλί με δηλώσεις του στο Novasports.gr επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή λέγοντας ότι «Ήθελα να μείνω. Ήθελα να πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις…. Πίστευα πως όλα θα πάνε καλά σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πάντα “πάλευα” και έδινα τον καλύτερο εαυτό μου για το σύλλογο, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπήρχαν στην ομάδα. Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα είχα στο μυαλό μου».

   Ενώ συμπλήρωσε ότι «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, γιατί σε κάθε κατάσταση, σε κάθε δύσκολη στιγμή ήταν κοντά στην ομάδα και δεν σταμάτησαν να βοηθούν κάθε παίκτη του συλλόγου. Πραγματικά είμαι στεναχωρημένος, γιατί έζησα τη μεγαλύτερη στήριξη που θα μπορούσα να έχω από τους καλύτερους οπαδούς στη χώρα».
  Κρίσιμες συζητήσεις με Κουρμπέλη

  Ο διεθνής μέσος αποτελεί την προτεραιότητα των “πρασίνων” στο θέμα των ανανεώσεων.

  Ο Νίκος Νταμπίζας μάλιστα φέρεται να έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τον αρχηγό του Τριφυλλιού σύμφωνα με τη “Sportday”, κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται από τις εμπλεκόμενες πλευρές για την ώρα.

  Τις προσεχείς ημέρες ωστόσο θα επιδιώξουν στον Παναθηναϊκό να λάβουν μία ξεκάθαρη εικόνα για τις προθέσεις του παίκτη. 

  (Πηγή: SDNA)

  Related Posts

  arrow