• Λαμία: Θρίλερ εκλογικό…

  Σε θρίλερ εξελίχθηκε η εκλογή δημάρχου στη Λαμία. Ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες ο νυν δήμαρχος Λαμίας, Νίκος Σταυρογιάννης με δηλώσεις του αναγνώρισε την ήττα του από τον αντιπεριφερειάρχη Θύμιο Καραΐσκο την επομένη το πρωί τα δεδομένα άλλαξαν με συνέπεια ο ίδιος ο κ. Καραΐσκος να ανακοινώσει επίσημα ότι πλέον η τύχη του Δήμου Λαμίας για λίγα ψηφοδέλτια -όπως είπε- θα κριθεί στη δεύτερη Κυριακή.

  Όλα ξεκίνησαν μετά τις 11.00 το βράδυ της Κυριακής καθώς με την έκδοση των αποτελεσμάτων ο Θύμιος Καραΐσκος ήταν πολύ κοντά στο 50% που του έδινε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσει το θέμα της εκλογής του στον πρώτο γύρο. Την ίδια στιγμή ο κ. Σταυρογιάννης κινούνταν γύρω από το 29%.

  Αυτό το σκηνικό κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες και μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο κ. Σταυρογιάννης σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε και αποδέχθηκε την ήττα του με δηλώσεις του.

  Όπως ανακοίνωσε επικοινώνησε με τον κ. Καραΐσκο και του ευχήθηκε για την νίκη του και δήλωσε πως του «παραδίδει έναν εύρωστο Δήμο» και μάλιστα αποκάλυψε πως τις επόμενες μέρες θα έχει και συνάντηση μαζί του για να τον ενημερώσει για την λειτουργία του δήμου και τα κρίσιμα θέματα.

  Οι δηλώσεις του νυν δημάρχου και η αποδοχή της ήττας του πυροδότησαν τα πανηγύρια των οπαδών του κ. Καραΐσκου που κατέκλυσαν τους κεντρικούς δρόμους της Λαμίας δημιουργώντας αδιαχώρητο έξω από το εκλογικό κέντρο κοντά στην πλ. Ελευθερίας στην κεντρική πλατεία της πόλης.

  Το πρωί της Δευτέρας άλλαξαν τα δεδομένα στα τρία τελευταία εκλογικά τμήματα, τα αποτελέσματα των οποίων έστειλαν την εκλογή Δημάρχου την επόμενη Κυριακή για ελάχιστα ψηφοδέλτια.!

  arrow