• Αθ. Βασιλόπουλος – Νέος δήμαρχος Καλαμάτας: θα συνεχίσουμε την αναπτυξιακή πορεία του δήμου

    «Ως συνδυασμός συνεχίζουμε την προσπάθεια για την αναπτυξιακή πορεία του δήμου Καλαμάτας, με στόχο να δημιουργήσουμε ένα δήμο ακόμα καλύτερο, που να παρέχει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες στους πολίτες».

    Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο νέος δήμαρχος Καλαμάτας, Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο οποίος έλαβε στον δεύτερο γύρο των εκλογών, ποσοστό 50,52%. Παράλληλα, ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος επισημαίνει ότι «είμαστε εδώ για να δουλέψουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και να συνεργαστούμε, ώστε να διασφαλίσουμε ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη για τον δήμο μας».

    Μάλιστα, ο νέος δήμαρχος Καλαμάτας κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα των συνεργασιών και όπως λέει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, «ο “Κλεισθένης” μας να επιβάλλει να επιδιώξουμε και να αναπτύξουμε  συνεργασίες».

    ‘Αλλωστε, όπως προσθέτει, «το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών μπορεί να μας έδωσε ένα σαφέστατο προβάδισμα, καθώς έχουμε εκλέξει εννέα δημοτικούς συμβούλους, έναντι του δεύτερου που έχει έξι, αλλά είναι μονόδρομος η συνεργασία, προκειμένου να έχουμε πλειοψηφία».

    arrow