• Δ.Παπαστεργίου, δήμαρχος Τρικκαίων: Έχουμε ήδη εμπειρία και προχωρούμε με σχέδιο

  Ο νυν δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος επανεξελέγη από την πρώτη Κυριακή,  συγκεντρώνoντας  ποσοστό 57,43%, δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εμπιστοσύνη του λαού των Τρικάλων και έτοιμος να συνεχίσει το έργο του στην περιοχή. Σε δηλώσεις του δηλώνει ότι “είχαμε δεσμευτεί ότι από τις 27 Μαΐου θα συνεχίζαμε τη δουλειά που είχαμε ξεκινήσει. Αυτό κάναμε! Η στήριξη των συμπολιτών και η εκλογή από την πρώτη Κυριακή, είναι η εντολή να προχωρήσουμε και να πάμε τον Δήμο Τρικκαίων μπροστά. Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

  «Έχουμε ήδη εμπειρία, αναφέρει ο κ Παπαστεργίου, έχουμε προσθήκες νέων συμβούλων και προχωρούμε με σχέδιο. Σε πρώτη φάση, κυρίαρχο είναι για εμάς να υλοποιήσουμε τα έργα των 70 εκατ. ευρώ που έχουμε ήδη εξασφαλίσει για τον δήμο. Παραδειγματικά αναφέρω τα έργα για τα 10.000.000 ευρω στο κέντρο της πόλης, που πραγματικά αλλάζουν την εικόνα του, αλλά και, κυρίως, δίνουν βαρύτητα στη νέα εποχή για την πόλη».
  Αυτή η νέα εποχή, με το βλέμμα στο μέλλον και στήριγμα τον πολίτη, συνίσταται, σύμφωνα με τον ίδιο, σε τρεις βασικούς παράγοντες – άξονες δράσης.  Ανάπτυξη και θέσεις εργασίας,  όπου το Σχέδιο Ασκληπιός, ο Ιαματικός Πόρος Ριζώματος και  η ενίσχυση του Μύλου των Ξωτικών, κινούνται σε αυτήν την κατεύθυνση.

  Ο άλλος ο άξονας είναι το περιβάλλον,  με εργαλείο την ΠΑΔΥΘ και με μοχλό τον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων. Σύμφωνα με το δήμαρχο Τρικκαίων, οδήμος προχωρά  στο πλαίσιο ανακύκλωση – απορρίμματα – διαλογή στην πηγή – περιβάλλον – καθαριότητα – πράσινο – ποτάμια.
  Και τέλος ο  τρίτος άξονας αφορά την περιφέρεια του δήμου Τρικκαίων και τους συνοικισμούς, όπου ένας από τους στόχους είναι να ενισχυθούν οι  συνοικίες, με τα έργα που ήδη υλοποιούνται  σε θέματα υποδομών.

  arrow