• Θεσσαλονίκη : Αγαστή συνεργασία Περιφερειάρχη – Δημάρχου…

  Με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

  Ο κ. Τζιτζικώστας, δήλωσε ευθέως, πως  παρόλο που ο κ. Ζέρβας αναλαμβάνει καθήκοντα τον Σεπτέμβριο ήδη ξεκίνησαν “δουλειά και συζητήσαμε μια σειρά από θέματα που αφορούν στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του δήμου Θεσσαλονίκης, είδαμε ζητήματα που απασχολούν τους Θεσσαλονικείς και στα οποία θέλουμε να δώσουμε λύσεις, συζητήσαμε για μεσοπρόθεσμες αλλά και μακροπρόθεσμες παρεμβάσεις που θα κάνουμε στο αστικό περιβάλλον και στο πολεοδομικό συγκρότημα του δήμου Θεσσαλονίκης”. Ο κ.Τζιτζικώστας δεσμεύτηκε ακόμη ότι «από τον Σεπτέμβριο κιόλας” θα παρουσιάσουν “μια σειρά από κοινές δράσεις και κοινά έργα τα οποία η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον δήμο Θεσσαλονίκης θα προχωρήσουμε μαζί.

  Από την πλευρά του ο κ. Ζέρβας είπε : «Θεωρώ ότι έχουμε ήδη ξεκινήσει μια καλή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τομείς. Οι εποχές που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο δήμος Θεσσαλονίκης ήταν δύο διαφορετικά πράγματα ανήκει στο παρελθόν. Μαζί σχεδιάζουμε, μαζί υλοποιούμε».

   

  Related Posts

  arrow