• Ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος υποψήφιος βουλευτής στο νομό Έβρου με τη ΝΔ

  Η ανανέωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ είναι αισθητή και στον νομό Έβρου, με τον Χρήστο Δερμεντζόπουλο να είναι ένας από τους νέους υποψηφίους της παράταξης στην περιοχή. 

  Ο ίδιος μάλιστα έγραψε σχετικά στoν προσωπικό λογαριασμό του στα social media:

  “Ξεκινάμε πλέον κι επίσημα!
  Με μεγάλη περηφάνεια συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ως υποψήφιος βουλευτής του τόπου μου, του νομού Έβρου.
  Ευχαριστώ τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη!
  Ζητώ και από όλους εσάς να με εμπιστευτείτε! Δεσμεύομαι να αγωνίζομαι καθημερινά και να είμαι δίπλα σε κάθε Εβρίτη κι Εβρίτισσα!
  Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα γυρίζει σελίδα!”

  Ποιός είναι ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος

  Γεννήθηκε στην Ορεστιάδα το 1984 και είναι απόφοιτος Νομικής του ΑΠΘ (Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).

  Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Διεθνές Δίκαιο, μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA-Hult International Business School), με σπουδές και εργασία στο Λονδίνο, στη Βοστώνη και στη Σανγκάη της Κίνας.

  Εργάστηκε ως δικηγόρος και Νομικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Ανάπτυξης σε εταιρεία Εμπορίας Πετρελαίου με δραστηριότητα στις διεθνείς αγορές.

  Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ήταν ενεργό μέλος της φοιτητικής οργάνωσης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής με συμμετοχή στα όργανα συνδιοίκησης.

  Την περίοδο 2009-2011 διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.

  Το 2011 ήταν μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ από τη θέση του αναπληρωτή Τομεάρχη Δικαιοσύνης και από το 2015 μέχρι σήμερα από τη θέση του Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας.

  Related Posts

  arrow