• Κέρκυρα: Υποδειγματική διαπαραταξιακή συνεργασία

  «Η επιλογή μας η συνεργασία και η συνεννόηση με τις άλλες παρατάξεις, γίνεται πράξη. Η Κέρκυρα θα προχωρήσει μπροστά με ενότητα» δήλωσε η νέα δήμαρχος. – «Η προγραμματική συμφωνία δεν αναιρεί την αυτονομία της κάθε παράταξης» είπε ο επικεφαλής της παράταξης «Κέρκυρα Ψηλα».

  Οι παρατάξεις Κερκυραίων Δήμος-ΝΕΑ ΑΡΧΗ και «Η Κέρκυρα ψηλά» ανακοίνωσαν τη Δευτέρα την προγραμματική τους συμφωνία, προκειμένου να προχωρήσουν μαζί την επόμενη μέρα στη διοίκηση του Δήμου.

  Η ανακοίνωση έγινε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν η νέα δήμαρχος Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου και ο επικεφαλής της παράταξης «Ή Κέρκυρα ψηλά» Σπύρος Νεράντζης.

  Η Μερόπη Υδραίου επισήμανε ότι ακόμα και αν είχε αναδειχθεί αυτοδύναμη η παράταξη της «Κερκυραίων Δήμος-ΝΕΑ ΑΡΧΗ», η επιλογή της θα ήταν η συνεργασία και η συνεννόηση με τις άλλες παρατάξεις.

  «Ακόμα και μετά τη νομοθετική πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η κυβέρνηση για να διασφαλίσει την κυβερνησιμότητα των Δήμων, εμείς θα συνεχίσουμε στο δρόμο της αναζήτησης συνεργασιών και συναινέσεων.

  Κάναμε την αρχή με την πρώτη συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων που δεν θα αποτελεί πλέον είδηση. Θα είναι ο κανόνας.

   

  Related Posts

  arrow