• Συνάντηση Πατούλη – Σγουρού για την κυβερνησιμότητα στην Περιφέρεια

    O νεοκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης συναντήθηκε με τον Γιάννη Σγουρό, προκειμένου να συζητήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα εξασφαλισθεί η κυβερνησιμότητα της Περιφέρειας, εξαιτίας  των προκλήσεων που θέτουν τα αποτελέσματα της απλής αναλογικής στη σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου. 

    Κατά τη πρώτη αυτή συνάντηση που έγινε σε γόνιμο και εποικοδομητικό κλίμα στα γραφεία των Παρατάξεων στην Περιφέρεια, συμφωνήθηκε ότι δεν πρέπει να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, ότι πρέπει να υπάρχει συναίνεση και συνεργασία στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων για το καλό των πολιτών της Αττικής, χωρίς ωστόσο κανενός είδους ανταλλάγματα ή δεσμεύσεις. Για τον λόγο αυτό θα υπάρξουν επιμέρους θεματικές συζητήσεις και συναντήσεις ανάμεσα σε στελέχη των δύο παρατάξεων.

    Ωστόσο ο κ. Σγουρός έσπευσε να τονίσει μέσα από τον προσωπικό του λογιαριασμό στα social media ότι αυτή η συνάντηση δεν αποτελεί προάγγελο “σύμπραξης” με τον κ. Πατούλη: “Απέκλεισα κάθε ενδεχόμενο εφαρμογής του άρθρου 1 του πρόσφατου νόμου 4623/2019 περί σύμπραξης παρατάξεων, τονίζοντας ότι Οδηγός των αποφάσεών μας είναι η αγάπη μας για τον θεσμό και την Αττική και η ανταπόδοση της εμπιστοσύνης προς τους χιλιάδες συμπολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους ως μία παράταξη ανεξάρτητη στην πράξη που ενεργεί για το συμφέρον των πολιτών της Αττικής και μόνον αυτό”.

    Related Posts

    arrow