• Δήμος Αμαρουσίου: Η πιο «πολυσυμμετοχική» διοίκηση

  Με την παράταξη του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου «Μαρούσι- Νέα Εποχή» συνέπραξαν άλλες τρεις παρατάξεις και έτσι το Μαρούσι γίνεται ο δήμος με την πιο « πολυσυμμετοχική» διοίκηση.

  Πρόκειται για την παράταξη «Πάθος και Λύσεις για το Μαρούσι» με επικεφαλής τον Ιωάννη Νικολαράκο, την παράταξη «Είμαστε Μαρούσι» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Ρώτα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Μαρούσι- Καθαρή Γραμμή» Νικόλαος Πέππας, Ελένη Λέκκα- Καλαντζάκη, Αικατερίνη Ιωάννου και Παναγιώτης Σαγρής.

  Αντίθετος στην πρόθεση των τριών τελευταίων ήταν ο επικεφαλής του συνδυασμού , Παναγιώτης Βραχνός , ο οποίος διαφώνησε και αποχωρεί από την μεχρι τώρα …παράταξη του και γίνεται …ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

  Η σύμπραξη των τεσσάρων παρατάξεων υπό το «Μαρούσι – Νέα Εποχή» αριθμεί συνολικά είκοσι τρεις (23) Δημοτικούς Συμβούλους, επί συνόλου σαράντα ενός (41) Δημοτικών Συμβούλων.

  Επιπλέον, ο Επαμεινώνδας Γαρδέλης επικεφαλής της παράταξης «Μαρούσι Μπορείς –Το Μέλλον στα Χέρια Σου» δήλωσε πως θα είναι παρών στη νέα θητεία με δημιουργικά τρόπο και η Μαρίνα Σταυράκη- Πατούλη εκλεγμένη με τον ίδιο συνδυασμό, τόνισε πως θα συμβάλλει θετικά στο έργο του Δημάρχου.

  arrow