• Δήμος Νέας Σμύρνης: Για νέα πλειοψηφία ψάχνει ο Δήμαρχος…

    Μια πολύ παράδοξη συμμαχία κατάφερε να πετύχει ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης προκειμένου να καταφέρει να έχει έστω και ισχνή πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά πριν χαρεί… την έχασε. Η συμμαχία έγινε με την παράταξη του Γιώργου Λαρίσση και χαρακτηρίζεται σαν παράδοξη λόγω των έντονων αντεγκλήσεων που υπήρχαν προεκλογικά, όταν ο δήμαρχος και το κομμάτι της ΝΔ που έχει συμπράξει μαζί του προσπάθησαν με κάθε τρόπο ώστε να μην είναι υποψήφιος ο κ. Λαρίσσης και αργότερα για να μην έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Τελικά όμως φαίνεται πως, παρά τα όσα βαριά ακούστηκαν κι από τις δύο πλευρές προεκλογικά, κατάφεραν να τα ξεπεράσουν και πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσαν ότι προχώρησαν σε σύμπραξη παρατάξεων. Έτσι, ο κ. Τζουλάκης πρόσθεσε στους 15 δημοτικούς συμβούλους και τους 6 της παράταξης Λαρίσση κι έφτασε σε οριακή πλειοψηφία 21 στους 41…

    Όμως η χαρά δεν κράτησε πολύ, γιατί η ανεξαρτητοποίηση του νεοεκλεγέντα με τον συνδυασμό του Λαρίσση, Γιάννη Καρυτινού, μόλις στη δεύτερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανέτρεψε όλο το σκεπτικό της «συμμαχίας», καθώς η πλειοψηφία χάθηκε και πάλι.

    Τώρα ο κ. Τζουλάκης θα «ψάξει» μόνο για κάποια μεμονωμένο «πρόθυμο» να συνεργαστεί, αν βέβαια δεν επαληθευθούν οι φήμες που θέλουν τον κ. Καρυτινό να μην είναι ο μόνος που διαφωνεί με τη σύμπραξη.

    arrow