• Δήμος Χανίων: Ένταση και αποχωρήσεις για τον ορισμό των μελών του ΔΣ της ΚΥΔΩΝ ΑΕ

    Άναψαν για τα καλά τα αίματα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, με αφορμή την παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας Μιχάλη Καλογριδακη, σχετικά με τον ορισμό του νέου Δ. Σ της Κύδων ΑΕ.

    Ο κ. Καλογριδάκης σε οξείς τόνους εγκάλεσε τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ότι δεν έχουν διαβάσει την νομοθεσία, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οξύτατη αντίδραση του Γρηγόρη Αρχοντάκη και του Κώστα Πρωτοπαπαδάκη.

    Στη συνέχεια από τη συνεδρίαση αποχώρησε η παράταξη του κ. Παπαδογιάννη, ενώ ο Δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης έκανε λόγο για εντάσεις που στόχο έχουν τη δημιουργία εντυπώσεων στους παρόντες δημοσιογράφους.

    Στο γενικό αλλαλούμ  που επικράτησε για αρκετή ώρα στο δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Παπαδογιάννης ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε τέτοιες καταστάσεις και αποχώρησε μαζί με την παράταξή του από τη συνεδρίαση. Ο Γιάννης Σαρρής είπε ότι δεν έχουν δικαίωμα να ομιλούν αυτοί που αλλάζουν παρατάξεις για να εκλεγούν, ενώ η κα Χατζηδάκη έκανε λόγο για προσχηματική αποχώρηση.

    arrow