• Σκληρή αντιπαράθεση Πατούλη – Σγουρού για τη διαχείριση των απορριμμάτων

  Απάντηση στον Γιάννη Σγουρό απέστειλε, με ανακοίνωσή του ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, επισημαίνοντάς του ότι «ξεχνά» ότι διοίκησε για πολλά χρόνια την Αττική ως νομάρχης και περιφερειάρχης κι έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για τα σημερινά αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί στο Λεκανοπέδιο, στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. 

  Ο κ. Πατούλης σημειώνει ότι στη διάρκεια της θητείας του κ. Σγουρού «δεν προχώρησε καθόλου η ανακύκλωση και τα διαφορετικά ρεύματα συλλογής, όπως γινόταν ήδη σε άλλες Περιφέρειες της Ευρώπης».
  Ο περιφερειάρχης ρωτά τον κ. Σγουρό, γιατί «κρύφθηκε» από την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και αποχώρησε όταν συζητήθηκε το θέμα του Γραμματικού και «για ποιο λόγο διαστρεβλώνει τις δηλώσεις της Διοίκησης της Περιφέρειας, ότι θα εξετάσει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, τις ενστάσεις που εξέφρασε για το Γραμματικό ο Δήμος Μαραθώνα».
  Σε κάθε περίπτωση, υπογραμμίζει ο κ. Πατούλης, «η νέα Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής “δίνει λογαριασμό” για τις πράξεις και αποφάσεις της μόνον στους πολίτες κι όχι στα κόμματα».

  Related Posts

  arrow