• Στήριξη των δήμων με στόχο την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων

    Η δυνατότητα υλοποίησης των αναπτυξιακών έργων στην περιοχή, απασχόλησε τη συνάντηση του περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη με τον δήμαρχο Καισαριανής, Χρ. Βοσκόπουλο. 
    Στο πλαίσιο της συνάντησής τους ο δήμαρχος ζήτησε τη συνδρομή της περιφέρειας προκειμένου να υλοποιηθούν μια σειρά από έργα και αναπτυξιακές δράσεις στην περιοχή. Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά σε τεχνικά και αποχετευτικά έργα, έργα ασφαλτόστρωσης, συζητήθηκαν οι μελέτες που αφορούν στο Σκοπευτήριο, ενώ συζητήθηκε και η δημιουργία ενός Κέντρου Δημιουργικής Φροντίδας Ηλικιωμένων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο θέμα του Τοπικού Χωρικού Σχεδίου για την περιοχή. Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης επισήμανε πως στις προτεραιότητες της νέας διοίκησης είναι πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
    «Ως περιφέρεια Αττικής θα στηρίξουμε όλους τους δήμους με στόχο την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων προς όφελος των πολιτών. Για εμάς η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα».

    Related Posts

    arrow