• Συνέντευξη Βαλασόπουλου στο Citinews.gr: Υπήρξε απεργοσπαστικός μηχανισμός στην απεργία! Μήπως υπήρξαν και παράνομες χωματερές;

  Βολές κατά προέδρων ΚΕΔΕ και ΠΕΔΑ, εκτόξευσε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης – Άψογη συνεργασία με την περιφερειάρχη Αττικής

  “Ο Γιώργος Πατούλης, πρέπει να επιλέξει: Ή πρόεδρος της ΚΕΔΕ ή στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Η αντιπαράθεση μας δεν είναι προσωπική, είναι καθαρά ιδεολογικοπολιτική”, σημειώνει  ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος σε συνέντευξή του στο Citinews.gr και επισημαίνει πως: «Αν λειτουργούσε ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ, οι Δήμοι δεν θα είχαν χάσει όσα έχασαν από τα μνημόνια, θα είχε διαπραγματευτεί κατ’ ευθείαν με την τρόικα και θα είχε κερδίσει και κάτι παραπάνω”.

  Μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιάννη Παργινό, χαρακτήρισε άψογη την συνεργασία του με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, ενώ σε ότι αφορά τις πρόσφατες απεργίες εξέφρασε ευθέως τις υπόνοιες του για «απεργοσπαστικό μηχανισμό που λειτούργησε κατά την διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΠΟΕ – ΟΤΑ σε ορισμένους Δήμους, ενώ δεν δίστασε να αφήνει ανοικτό και το ενδεχόμενο να «λειτούργησαν και παράνομες χωματερές».

  Τέλος, δηλώνει πως μετά από διαπραγμάτευση με την ΔΕΗ, «θα αφαιρεθούν από τα δημοτικά τέλη των δημοτών της Ηλιούπολης οι 11 ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων» και επαίρεται για τα οικονομικά του Δήμου του, που είναι, όπως δηλώνει, «ανθηρά»!

  Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

   

  Related Posts